'Utrecht strikt opvolger Timber; Groningen wil shoppen in Noorwegen'

25 juli 2022, 13:17

FC Utrecht gaat zich versterken met Can Bozdogan. De 21-jarige middenvelder van Schalke 04 wordt tot het einde van het seizoen gehuurd met een optie tot koop, zo schrijft BILD. Met Bozdogan haalt Utrecht alvast een opvolger van de begeerde Quinten Timber in huis.

Timber wordt begeerd door diverse clubs uit het binnen- en buitenland. Het lijkt een kwestie van tijd voordat de voormalig Ajacied een miljoenentransfer te pakken heeft. Utrecht loopt alvast op de zaken vooruit en gaat Bozdogan tot het einde van het seizoen huren van Schalke. Afgelopen seizoen speelde de 21-jarige Duitser op huurbasis bij het Turkse Besiktas.

Groningen

FC Groningen aast op de handtekening van Isak Dybvik Määttä. De twintigjarige linksback van Aalesund kan rekenen op de nodige interesse, maar wordt door de Eredivisionist gezien als de opvolger van de naar Club Brugge vertrokken Bjorn Meijer. Määttä moet in de achterhoede gaan concurreren met Yahka Kalley. Dat meldt RTV Noord.

Kalley én mede-aanwinst Nordin Musampa kampen momenteel met blessures. Määttä speelde dit seizoen vijftien wedstrijden in de Noorse competitie. Daarin was hij goed voor drie doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JohanStabler16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is ok

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen