Laporta spreekt zich weer uit over situatie van Frenkie de Jong

7 augustus 2022, 20:54

Joan Laporta heeft zich voor de zoveelste keer uitgelaten over de situatie van Frenkie de Jong. De voorzitter blijft hetzelfde praatje herhalen: ondanks alle geruchten over een transfer wil hij de middenvelder niet kwijt.

De Jong werd eerder deze zomer gelinkt aan Manchester United, maar zag die transfer zelf niet zitten. Hij wil blijven, maar daarvoor moet hij een deel van zijn salaris inleveren. Inmiddels zou Chelsea ook serieus in de markt zijn voor de international, die deze voorbereiding vaker dan hem lief is genoegen moet nemen met een reserverol. "Er zijn aanbiedingen voor hem binnengekomen, maar we willen dat hij blijft. Frenkie wil zelf ook graag blijven", vertelt Laporta bij TV3.

Waar Laporta wil dat De Jong blijft, mogen Samuel Umtiti en Martin Braithwaite wel op zoek naar een nieuwe werkgever. "We respecteren hun contracten, maar het is tijd dat ze een volgende stap gaan maken", aldus de voorzitter, die ook nog hintte op een nieuwe speler. Eerder deze zomer werden Jules Koundé, Robert Lewandowksi, Franck Kessie, Andreas Christensen en Raphinha al vastgelegd. Maar de club wil meer. "We zijn nog niet klaar."

De kans is groot dat Laporta het heeft over Marcos Alonso. De vleugelspeler van Chelsea wordt al maanden gelinkt aan Barça en ontbrak dit weekend in de selectie van de Londenaren. Eerder werd ook César Azpilicueta genoemd als mogelijke aanwinst, maar hij verlengde onlangs zijn contract op Stamford Bridgde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is er nog iemand in de voetballerij die de woorden uit zijn mond nog gelooft?

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het volgende voorstel van Laporta zal wel zijn dat de Jong mag blijven, maar dan moet hij wel contributie betalen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen