RKC Waalwijk
2 – 2
Sparta

SC Heerenveen wekt ergernis bij Jacobs: "Strijden tegen degradatie"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 augustus 2022 – Waar Feyenoord in de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse nog vijfmaal wist te scoren, bleef het in het thuisduel met SC Heerenveen steken op een 0-0 gelijkspel. De Friezen hadden duidelijk hun huiswerk gedaan en trokken een hechte muur op in De Kuip. Dat kon echter niet iedereen waarderen. Zo heeft voormalig voetballer en trainer Rob Jacobs zich enorm geërgerd aan het spel van de bezoekers.

SC Heerenveen wekt ergernis bij Jacobs: "Strijden tegen degradatie"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Niet de trainer, maar de keeper heeft voor een punt gezorgd", vertelt Jacobs in FC Rijnmond. "Kees van Wonderen heeft het verdedigen uitgevonden. Tegen Sparta stond hij ook met zijn rug tegen de muur, het is niet om aan te gluren. Dit is geen ploeg, neem maar van mij aan dat dit Heerenveen gaat strijden tegen degradatie. Je moet je schamen als je zo durft te voetballen", is de oud-trainer van onder meer Excelsior, FC Groningen en Feyenoord hard over de Friese ploeg.

Jacobs had echter ook geen hoge pet op van Feyenoord. De Rotterdammers beten zich stuk op de Friese muur. "Dit is heel pijnlijk, dit verwacht je niet. Met de individuele klasse die er wel degelijk is, vind ik het zonde dat niemand de zestien in gaat om een actie te maken. Dat kan je eventueel ook een strafschop opleveren. Er waren uiteindelijk toch wel kansen, die ze zelf verprutsen." De grootste mogelijkheid was voor Jens Toonstra. "Als hij hem breed legt is het gewoon een goal", aldus Jacobs.

Middenveld
Volgens Jacobs heeft Feyenoord nog wel wat werk te verrichten op de transfermarkt. Vooral in defensief opzicht heeft de Conference League-finalist in het afgelopen seizoen veel kwaliteit ingeleverd. Wat het middenveld betreft is Jacobs er daarentegen wel al uit. "Aursnes, Timber en Szymanski. Als je die spelers hebt, is er geen plaats voor Kökcü. Ja, als je met vier middenvelders gaat spelen. Dat kan in bepaalde wedstrijden."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd