Kanté kan naar PSG; coach Senesi ontslagen na afgang

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 augustus 2022 – N'Golo Kanté kan na jaren in de Premier League terugkeren naar zijn geboorteland. De middenvelder van Chelsea heeft nog een eenjarig contract in de Premier League en daar hoopt Paris Saint-Germain van te profiteren. De Fransman is daardoor in de slotdagen mogelijk voor een bescheiden bedrag op te pikken.

Kanté kan naar PSG; coach Senesi ontslagen na afgang

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft The Guardian. Kanté beleefde zijn absolute doorbraak bij Leicester City, waar hij een grote rol vertolkte in de gewonnen landstitel in 2016. Het leverde de middenvelder een toptransfer op naar Chelsea, waar hij al jarenlang onomstreden is en uitgroeide tot de beste middenvelders van de Engelse topcompetitie. PSG zou hem willen verleiden om terug te keren naar zijn thuisland.

Bournemouth ontslaat coach
Bournemouth heeft na de pijnlijke 9-0 nederlaag tegen Liverpool afscheid genomen van coach Scott Parker. De promovendus begon nog met een overwinning aan het nieuwe seizoen, maar slikte vervolgens drie nederlagen op rij. Daardoor is Bournemouth gezakt naar de zeventiende plaats in de Premier League. De komende tijd neemt assistent Gary O'Neil de honneurs waar.

Dat betekent dat Marcos Senesi nu al een nieuwe coach krijgt. De Argentijnse verdediger werd deze zomer voor vijftien miljoen euro overgenomen van Feyenoord. Senesi stond in de basis toen Bournemouth een recordnederlaag slikte tegen Liverpool.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd