Slot niet blij met Feyenoord: "Hebben nog een lange weg te gaan"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 oktober 2022 – Arne Slot is niet bepaald te spreken over de prestatie van Feyenoord op bezoek bij FC Midtjylland. De Rotterdammers moesten in Denemarken na een 0-2 voorsprong genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel, maar blijven wel de koploper van de groep. Slot verscheen na afloop niet al te blij voor de camera.

Slot niet blij met Feyenoord: "Hebben nog een lange weg te gaan"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord leek de 1-2 over de streep te gaan trekken, maar liep inde slotfase alsnog tegen de gelijkmaker aan. "Ik vond ons de hele wedstrijd minder dan Midtjylland", aldus Slot tegenover Veronica. "Dat we in de rust met 0-2 voor stonden, was een geschenk. Dat maakte het nog geen uitgemaakte zaak dat we zouden winnen, want ook in de tweede helft waren wij de mindere van de twee. We zijn uiteindelijk misschien wel goed weggekomen met 2-2. Maar als je 0-2 voor staat is het natuurlijk zuur."

Lees ook: De beoordelingen van Feyenoord na remise bij FC Midtjylland

De ploeg van Slot is ondanks het puntenverlies op basis van doelsaldo nog altijd de koploper van groep F, waar naast Feyenoord en Midtjylland ook Lazio en Sturm Graz deel van uitmaken. "Het is duidelijk dat wij tegen dit soort weerstand nog een lange weg te gaan hebben. We moeten echt stappen maken in het tempo van druk zetten. Dit is niet voldoende om te zorgen dat de tegenstander niet aan voetballen kan komen. De enige reden dat ik baal is dat we met 0-2 voor hebben gestaan."

Feyenoord geeft weer voorsprong uit handen
Het is voor de derde keer op rij dat Feyenoord er niet in slaagt om een voorsprong vast te houden. Op bezoek bij PSV (4-3 nederlaag) en NEC Nijmegen (1-1) ging het ook mis voor het team van Slot. Dat het aanstaande zondag (14.30 uur) anders moet is duidelijk. Dan komt het goed presterende FC Twente op bezoek in De Kuip. Volgende week donderdag speelt Feyenoord andermaal tegen Midtjylland. Die wedstrijd wordt ook in Rotterdam-Zuid afgewerkt en kan cruciaal zijn voor overwintering in Europa.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd