Verhoogde odds tijdens AZ-Feyenoord: 50x je inzet als jouw team wint

16 oktober 2022, 12:00   Bijgewerkt: 14 oktober 2022, 13:47

Adv - Feyenoord-trainer Arne Slot neemt het zondagmiddag in het AFAS stadion op tegen koploper AZ in de absolute kraker van dit Eredivisie-weekend. Voor Slot is dit ook een weerzien met zijn oude club, aangezien de coach in het seizoen 2019-2020 aan het roer stond bij de Alkmaarders. Jacks.nl pakt deze zondag uit met verhoogde odds: [a,http://fcupdate.nl/jacks?vanaf=azfeyenoord,_blank,je ontvangt 50.00 keer je inzet als jouw favoriet wint]. 

De online spelaanbieder lijkt zich daarmee voornamelijk te focussen op nieuwe spelers. 'Maak snel en makkelijk een account. Stort minimaal €10 om jouw Odds Boost te ontvangen op de wedstrijd van AZ tegen Feyenoord' zo luid de toelichting bij de absurde noteringen deze zondag. Heb je al een account, dan volstaan de normale noteringen.

AZ maakt dit seizoen een goede indruk en staat na negen duels met 23 punten aan kop in de Eredivisie. De Alkmaarders hebben dit seizoen nog niet verloren en hopen deze statistiek tegen Feyenoord door te trekken. Of de ongeslagen status van de Alkmaarders tegen Feyenoord verloren gaat, of niet: zowel de Rotterdammers als de Alkmaarders kunnen reken op verhoogde odds. Beide teams staan deze zondag genoteerd voor 50 keer je inzet.

Bij Feyenoord is Santiago Gímenez momenteel de man die voor de doelpunten moet zorgen. De Mexicaan mocht de afgelopen duels tegen FC Twente en FC Midtjylland in de basis beginnen op de spitspositie en deed dit behoren. Traditioneel gezien zijn wedstrijden tussen de twee ploegen een garantie voor doelpunten. Van de afgelopen vier duels werd er twee keer zelfs vijf of meer keren gescoord. 

Oude bekenden tegen elkaar

Naast Slot neemt ook Alireza Jahanbakhsh het op tegen zijn oude club. De Iraanse rechtsbuiten kwam tussen 2015 en 2018 tot 85 wedstrijden voor AZ, waarin hij goed was voor 34 doelpunten. Aan de kant van AZ is Jesper Karlsson weer terug van zijn blessure. 

Bekijk hier de actiepagina van Jacks om de verhoogde odd van 50.00 te claimen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen