"Ronaldo heeft Ten Hag een stok gegeven om mee te slaan"

25 oktober 2022, 08:14

Cristiano Ronaldo heeft zijn eigen glazen ingegooid bij Manchester United, zo vindt journalist Leon ten Voorde. De Portugese vedette werd afgelopen week uit de selectie gezet nadat hij voor het einde van het duel met Tottenham Hotspur wegliep. De positie van Ronaldo staat meer dan ooit ter discussie.

"Ronaldo is in de kleedkamer bij Manchester United gewoon heel dominant. Als hij dan steeds minder gaat leveren, gaan de andere spelers ook kijken: wat gaat de nieuwe coach doen?", aldus Ten Voorde bij Voetbalpraat. "Ronaldo heeft Ten Hag een stok gegeven om mee te slaan." Daar kan Kenneth Pérez zich in vinden. "Dit is gewoon een mooi moment geweest voor Ten Hag."

Lees ook: Marco van Basten neemt het op voor Ronaldo

Ten Voorde weet dat de Nederlandse coach er een gigantisch risico mee neemt. Nu speelde Manchester United met 1-1 gelijk tegen Chelsea. "Maar als hij had verloren, was het een belachelijke beslissing geweest. Al die analisten die met hem hebben gespeeld, nemen het voor hem op. Zij zijn sowieso allemaal gekleurd."

Ronaldo komt dit seizoen totaal niet uit de verf bij Manchester United. De 37-jarige aanvaller is dit seizoen bankzitter en was in de Premier League pas eenmaal trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen