Nieuwe opsteker lijkt in de maak voor Frenkie de Jong

29 oktober 2022, 12:15

Frenkie de Jong komt wel aan zijn minuten richting het WK in Qatar. De 25-jarige Nederlandse middenvelder wordt zaterdagavond opnieuw in de basis verwacht bij FC Barcelona. De ploeg van Xavi speelt om 21.00 uur de uitwedstrijd tegen Valencia.

Sport heeft in de vermoedelijke opstelling van Barcelona een plekje ingeruimd voor De Jong. Helemaal vanzelfsprekend is dat niet, want Xavi gaat na de roemloze aftocht in de Champions League tegen Bayern München (3-0) het een en ander veranderen. Zo verhuist Sergio Busquets samen met Héctor Bellerín en Franck Kessié naar de bank.

Zij worden vervangen door Eric García, Gavi en Ansu Fati. García wordt als centrale verdediger opgesteld, waardoor Jules Koundé als rechtsback komt te spelen. Gavi wordt samen met De Jong en Pedri op het middenveld verwacht. Dat Busquets genoegen moet nemen met een plek op de bank was vorige week donderdag ook al het geval, toen de routinier in de basis ontbrak tegen Villarreal (3-0).

Memphis

Voor Memphis Depay komt de wedstrijd tegen Valencia nog wat te vroeg. De aanvaller is nog altijd niet volledig hersteld van de hamstringblessure die hij in de voorbije interlandperiode opliep. Xavi sprak vrijdag de hoop uit dat Memphis dinsdag tegen Viktoria Plzen zijn rentree in de wedstrijdselectie gaat maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen