'United klaar met Ronaldo: club wil contract per direct ontbinden'

14 november 2022, 22:51

Manchester United ziet definitief geen toekomst meer in Cristiano Ronaldo. De 37-jarige Portugees heeft zichzelf onmogelijk gemaakt bij de Engelse topclub, nadat hij in een explosief interview keihard uithaalde naar Manchester United en coach Erik ten Hag.

Volgens The Telegraph heeft Manchester United er genoeg van. Ronaldo misdraagt zich al weken bij de topclub. Eerst meldde hij zich later in de voorbereiding en zette hij alles op alles om een transfer te forceren, later weigerde hij in te vallen in de slotfase tegen Tottenham Hotspur en liep hij voor het einde van een ander duel naar de kleedkamer.

De krant weet te melden dat Manchester United het contract van de aanvaller wil ontbinden. Dat wil de club echter alleen doen als Ronaldo bereid is om zijn werkgever tegemoet te komen. Volgens de regels moet Manchester United het complete salaris tot komende zomer betalen. Als Ronaldo daar vanaf ziet, kan hij transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever.

Voor Manchester United is Ronaldo een hoofdpijndossier geworden. Het liefst wil de club op een nette manier afscheid nemen van de 37-jarige superster, die in twee periodes bij de topclub als legende wordt beschouwd op Old Trafford.

Lees ook: 'Ronaldo krijgt boete van Manchester United'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen