Kuyt haalt opgelucht adem: ADO Den Haag 'in principe' door met hem

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 november 2022 – ADO Den Haag ging gisteren met een nieuwe dreun de winterstop in. De ploeg van Dirk Kuyt verloor in eigen huis van Roda JC en 'bekroonde' daarmee een week waarin het opnieuw zeer onrustig was rond zowel de spelersgroep, trainer Kuyt als algemeen directeur Edwin Reijntjes. Die laatste denkt echter niet aan opstappen en verwacht de geplaagde trainer ook bij de hervatting van het seizoen weer voor de groep.

Kuyt haalt opgelucht adem: ADO Den Haag 'in principe' door met hem

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik loop zelf niet weg", zegt Reijntjes donderdag tegenover De Telegraaf. Alleen als de Amerikaanse aandeelhouder hem wegstuurt zal hij plaatsmaken, verduidelijkt hij. "Maar het is de bedoeling dat ik pas aan het einde van het seizoen vertrek", hield hij vol. Reijntjes trad in mei vorig jaar aan als interim-directeur bij de club, maar ligt de laatste maanden zwaar onder vuur.

Als Reijntjes op het pluche mag blijven zitten zal hij de komende tijd gaan evalueren hoe het verder moet met de club, die teleurstellend zeventiende staat ondanks de ambitie om dit seizoen te promoveren. "We gaan kijken hoe we de staf opnieuw gaan inrichten, zodat we na de winterstop wél prestaties kunnen neerzetten. Dat is in principe ook met Dirk ja", zegt Reijntjes.

Lees ook: ADO-dagen Dirk Kuyt lijken geteld na nieuwe thuisnederlaag

Daarmee lijkt een ontslag van Kuyt voorlopig van de baan. En dat is best verrassend, aangezien eerder nog naar buiten kwam dat ADO afscheid van de oud-international zou nemen als het niet voldoende resultaat zou halen in de laatste twee duels met Telstar (0-0) en Roda JC (0-1 verlies). Kuyt gaf zelf na het duel met de Limburgers aan niet aan opstappen te denken.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd