Ronaldo bevestigt krankzinnige aanbieding uit woestijn

18 november 2022, 09:49

Cristiano Ronaldo had afgelopen zomer de kans om naar Saoedi-Arabië te verkassen. De 37-jarige Portugees kreeg een absurde aanbieding om zijn loopbaan voor twee seizoenen te vervolgen in de woestijn, maar weigerde de abominabele bedragen.

In het explosieve interview met Piers Morgan, waarin de Portugees onder meer keihard uithaalde naar coach Erik ten Hag en zijn werkgever Manchester United, bevestigt Ronaldo dat er een Saoedi-Arabische club was die 350 miljoen euro voor twee seizoenen wilde betalen. Al-Hilal wilde Ronaldo met afstand de best betaalde sporter ter wereld maken.

"Dat is inderdaad waar", zegt Ronaldo. "Er is de afgelopen weken veel onzin naar buiten gekomen. Ik heb gelezen dat er allerlei clubs waren die mij hebben afgewezen. Dat is helemaal niet waar. Er waren genoeg opties, maar ik wilde zelf bij Manchester United blijven. Ik hoopte er gewoon een goed jaar van te maken en wilde helemaal niet vertrekken."

Volgens Ronaldo is het ondenkbaar dat er geen club was die hem deze zomer wilde strikken. "Ik heb vorig seizoen 32 goals gemaakt. Het is toch niet zo dat er niemand is die je dan wil hebben?"

Lees ook: Ronaldo bepaalt leeftijd voor einde loopbaan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen