Oranje op scherp voor confrontatie met Argentijnen, Blind kan naar België | FCUpdate Recap

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 december 2022 – In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 8 december.

Oranje op scherp voor confrontatie met Argentijnen, Blind kan naar België | FCUpdate Recap

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Jong en Aké moeten oppassen; lijfwacht Messi traint 'gewoon' mee
Het Nederlands elftal staat vrijdagavond tegenover Argentinië. De ontmoeting in de kwartfinale belooft een heet potje te gaan worden. Een aantal spelers van Oranje zal op zijn tellen moeten passen. Zo zijn Frenkie de Jong en Nathan Aké één gele kaart verwijderd van een schorsing voor de eventuele halve finale.Het hele artikel lezen? Klik hier!

Wie is de mol bij Argentinië? Bondscoach Scaloni geïrriteerd
Tijdens de persconferentie die Argentinië vandaag hield werd bondscoach Lionel Scaloni geconfronteerd met een mogelijk lek in zijn selectie. Journalisten bleken over allerlei informatie over een besloten training te beschikken, wat tot irritatie bij de 44-jarige trainer leidde.Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Overmars en Van Bommel willen Blind verlossen van Ajax-bank'
In België dook vandaag een opvallend gerucht op. De krant Het Nieuwsblad wist namelijk te melden dat het Antwerp FC van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars deze winter een poging gaat wagen om Daley Blind naar België te halen.Het hele artikel lezen? Klik hier!

Barça-rentree onzeker voor Messi: "Dromen zijn gratis, spelers niet"
Als sportief directeur bij FC Barcelona is Jordi Cruijff één van de verantwoordelijken voor de inkomende transfers bij de Catalaanse club. Hoewel voorzitter Joan Laporta lang volhield dat een rentree van Lionel Messi (35) aankomende zomer tot de mogelijkheden zou behoren, heeft Jordi een minder prettige boodschap voor de fans van de club.Het hele artikel lezen? Klik hier!

Spaanse bond gooit roer om: Ajax-flop nieuwe sportief directeur
De Spaanse voetbalbond RFEF wil schoon schip maken na de vroege uitschakeling op het WK in Qatar. Na het verliezen van de achtste finale tegen Marokko moest bondscoach Luis Enrique het veld al ruimen, donderdag werd bekend dat ook sportief directeur José Francisco Molina vanaf januari niet meer in functie zal zijn. Hij wordt opgevolgd door een voormalig international met een verleden in Amsterdam.Het hele artikel lezen? Klik hier!

WK-directeur slaat plank mis met uitspraken over dode migrant
Nasser Al-Khater, de directeur van de WK-organisatie in Qatar, heeft donderdag voor boze reacties van mensenrechtenorganisaties gezorgd met zijn uitspraken over de dood van een Filipijnse arbeidsmigrant in Qatar, een dag eerder. Het hele artikel lezen? Klik hier!

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

    Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    Eredivisie