PSG-voorzitter bevestigt gesprek over contractverlenging Messi

18 december 2022, 22:30

Voor Lionel Messi kwam er zondagavond een droom in vervulling, toen hij na een ongekend spannende finale eindelijk de wereldtitel binnen wist te slepen met de nationale ploeg van Argentinië. Hoewel de zevenvoudig Ballon d'Or-winnaar van tevoren had aangegeven alle focus op het WK in Qatar te willen zetten, zal er de komende weken weer volop gespeculeerd worden over de toekomst van Messi. Na afloop van de bloedstollende finale heeft clubpresident Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain opheldering gegeven over de contractsituatie van de 35-jarige dribbelaar. 

Messi kwam namelijk in de zomer van 2021 over van FC Barcelona op een transfervrije basis, waarna hij een contract voor twee seizoenen tekende in Parijs. Aankomende zomer loopt het contract van Messi dus af, waardoor er veel wordt gespeculeerd over de toekomst van de Argentijn. Als het aan Al-Khelaifi ligt, gaat Messi in ieder geval nergens heen. 

"Of wij Messi en Mbappé willen behouden? Natuurlijk. Eentje is de topscorer en de andere is de beste speler van het WK", stelt Al-Khelaifi tegen RMC Sport-correspondent Fabrice Hawkins. Het afgelopen seizoen was er veel te doen over het samenspelen van de twee supersterren, die ook in de WK-finale hun kwaliteiten weer lieten zien, in één elftal. Voor de voorzitter vormt dit dus echter geen probleem en hij geeft dan ook aan dat er gesprekken met Messi aan zitten te komen. "Ik wil vanwege Leo nog niks zeggen. Onze afspraak is dat we na het WK zouden praten en dat gaan we doen."

Lees ook: Messi heeft inmiddels alles gewonnen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen