'Ronaldo heeft maar één optie over, Europese clubs hebben geen interesse'

21 december 2022, 13:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ondanks zijn transfervrije status, hoeft Cristiano Ronaldo nog altijd niet op veel interesse te rekenen van Europese clubs. Volgens de Spaanse media AS en Marca is de 37-jarige Portugees hard op zoek naar een nieuw avontuur, maar loopt dit tot dusver nog niet voorspoedig. Er zou nog maar één optie over zijn voor Ronaldo, die daarom hard zijn keuzes aan het overwegen is.

Afgelopen maand werd duidelijk dat Manchester United en Ronaldo tot overeenstemming waren gekomen om zijn contract per direct te beëindigen, waardoor de aanvaller momenteel een transfervrije status bezit. De reden achter Ronaldo's vertrek bij United was een veelbesproken interview met de journalist Piers Morgan, waarin Ronaldo zich opvallend kritisch uitlaat over de club en trainer Erik ten Hag. 

De zoektocht naar een nieuwe club voorloopt echt niet volgens plan. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar traint momenteel mee met Real Madrid om zijn conditie op pijl te houden, maar heeft nog geen concrete voorstellen van Europese clubs ontvangen. De enige optie die momenteel over blijft voor Ronaldo, is het lucratieve aanbod van het Saudische Al-Nassr, waar hij nog geen instemming voor heeft gegeven.

Tot nieuwe jaar om te beslissen

In Saoedi-Arabië kan Ronaldo naar verluidt een gigantisch salaris verdienen van ongeveer tweehonderd miljoen euro per seizoen. Dit zou hem de best betaalde sporter in de wereld maken, maar desondanks heeft Ronaldo zijn bedenkingen over het voorstel. Al-Nassr heeft hem tot het einde van het jaar gegeven om een definitieve beslissing te maken voordat zij hun bod intrekken, waardoor de tijd begint te dringen voor Ronaldo.

Lees ook: nu%20is%20het%20officieel%20gedaan.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe diep kun je vallen na een enorme hoogte te hebben bereikt. Begint een beetje een komedie te worden zo. Ik zeg...........stoppen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen