Ronaldo gesignaleerd in Saoedi-Arabië, aanvaller gaat spoedig tekenen

21 december 2022, 19:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo heeft voet op Saoedi-Arabische bodem gezet. De 37-jarige superster gaat met Al-Nassr onderhandelen over een transfervrije overstap. Ronaldo zit zonder club na zijn breuk met Manchester United en lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in de zandbak.

Ronaldo is zelfs al gespot in de Saoedi-Arabische stad Riyad, waar Al-Nassr gevestigd is. De Portugese aanvaller staat op het punt om Europa te verlaten en een zeer lucratief contract te tekenen in Saoedi-Arabië. Eerder werd al bekend dat er voor Ronaldo een contract voor tweeënhalf jaar klaarligt. Daarin gaat hij maar liefst vijfhonderd miljoen euro verdienen.

Al-Nassr hoopt deze week een definitief akkoord te bereiken met Ronaldo, die zelf nog stiekem hoopt op een nieuwe kans in Europa. Daar blijken de clubs echter niet in de rij te staan voor zijn komst. De laatste weken lieten onder meer topclubs Bayern München, Chelsea en Real Madrid al weten dat zij geen oren hebben naar de komst van Ronaldo.

Ronaldo zit sinds november zonder club nadat Manchester United zijn contract besloot te ontbinden. De legende had zichzelf onmogelijk gemaakt op Old Trafford na zijn explosieve interview, waarin hij uithaalde naar de club en zijn medespelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen