Ten Hag krijgt goed nieuws bij Manchester United: door met kwartet

24 december 2022, 08:39   Bijgewerkt: 24 december 2022, 08:44

Manchester United is erin geslaagd om de contracten van vier belangrijke spelers te verlengen. De opties in het contract van Diogo Dalot, Fred, Marcus Rashford en Luke Shaw zijn zaterdag officieel verlengd door de Premier League-grootmacht. 

Dat heeft Manchester United laten weten op de clubsite. Voordat de voetballers een transfervrije status hadden – vanaf zes maanden voor het einde van de contractdatum mogen spelers met andere clubs praten over een transfers – moesten The Red Devils de optie lichten. Dat was een eenzijdige optie: de club kon zonder inmenging van de spelers de verbintenis met twaalf maanden verlengen. 

"We willen ons blijven ontwikkelen en telkens stappen blijven zetten in het proces", zei Ten Hag over de beslissing om de spelers te behouden. "Ik weet zeker dat dit de juiste keuzes zijn. We willen een team bouwen voor de toekomst, dus voor langere jaren, en deze spelers moeten daar deel van uitmaken", vond de oefenmeester. Komend jaar moet hij overigens alsnog met het kwartet om tafel, want dan loopt hun verbintenis opnieuw af en heeft Manchester United geen eenzijdige optie meer. 

Lees ook: Hoe het interview van Ten Hag extra pijnlijk werd voor Schreuder 

Aflopende contracten Manchester United

De aflopende contracten van dit kwartet is niet het enige dat Ten Hag moet zien op te lossen. Ook de doorgebroken Alejandro Garnacho is na dit seizoen transfervrij en de club hoopt zijn contract te verlengen. Ook David De Gea, Axel Tuanzebe, Phil Jones, Tom Heaton en Martin Dúbravka (gehuurd van Manchester United) vertrekken na dit seizoen bij United als er niets aan hun contractsituatie verandert. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen