'Giroud hakt knoop door, één of twee stappen verwijderd van deal'

29 december 2022, 12:45

Olivier Giroud lijkt een beslissing genomen te hebben over zijn toekomst. D3 36-jarige spits van AC Milan heeft het naar zijn zin in het San Siro, daar is hij volgens La Gazzetta dello Sport dichtbij een contractverlenging. 

Giroud kwam vorig jaar voor een kleine drie miljoen over van Chelsea, waar hij ruim honderd wedstrijden voor speelde. Hij was de vaste spits van AC Milan, nadat Zlatan Ibrahimovic een zware knieblessure opliep. De Zweed zal over een paar maanden weer fit zijn, maar tot die tijd zal Giroud zijn best doen om zijn basisplaats te verstevingen. Na 57 wedstrijden staat Giroud op 23 treffers voor de landskampioen van Italië. 

Lees ook: Moddergooien tussen vrouw Di María en Rami krijgt vervelend staartje

De Franse spits was vier keer trefzeker op het WK, maar in de finale werd hij nog voor de rust gewisseld. Na de verschrikkelijke start van de Fransen greep bondscoach Didier Deschamps hard in door Giroud en Ousmane Dembélé naar de kant te halen. Frankrijk verloor uiteindelijk die finale op strafschoppen, nadat Kylian Mbappé de ploeg met twee treffers op de been hield.

Op datzelfde WK had Giroud nog een onderonsje met Sofyan Amrabat. "Vanaf het begin lieten de Fransen het initiatief aan ons. Olivier Giroud heeft mij echt de hele wedstrijd gevolgd. Ik zei tegen hem: houd nou eens op, maar hij zei tegen me dat hij die opdracht had gekregen van zijn coach", aldus Amrabat tegen de NOS

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen