'City wil aankoop van 120 miljoen euro ruilen voor Portugese aanvaller'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 december 2022 – Nadat hij vorig jaar voor bijna 120 miljoen euro naar Manchester City kwam waren de verwachtingen bij Jack Grealish hooggespannen. Maar inmiddels zijn de Citizens wel uitgekeken op hem, verschillende media schrijven namelijk dat de club hem zou willen ruilen voor AC Milan-aanvaller Rafael Leão. 

'City wil aankoop van 120 miljoen euro ruilen voor Portugese aanvaller'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens Calciomercatoweb en The Sun zitten City hard achter de aanvaller aan, maar ze zijn niet de enige. Ook Chelsea zou wel ogen en oren hebben naar de diensten van de Portugees. Jack Grealish zou onderdeel moeten worden van een ruildeal met de Milanezen. Grealish speele woensdagavond nog met City tegen Leeds, maar daar miste hij kans op kans. "Natuurlijk is hij geen spits, maar heeft wel de kwaliteit om het te doen", aldus City-trainer Pep Guardiola tegenover Amazon Prime. 

Lees ook: 'Giroud hakt knoop door, één of twee stappen verwijderd van deal'

Leão speelde met Portugal een belabberd WK, waarin hij wel elke wedstrijd mocht invallen. In de podcast Desconstruir had de 23-jarige aanvaller het over zijn toekomst. "Ik heb een contract bij Milaan, dat is een club met een grote geschiedenis. Ik hou echt van de stad. Het winnen van de titel met Milan was een van de beste momenten van mijn carrière", aldus Leão.

AC Milan lijkt echter nog niet bereid om het voorstel van de Engelse grootmacht direct te accepteren. Los van het kwaliteitsverschil heeft Grealish ook een gigantisch salaris van 15 miljoen euro per jaar. Daarnaast is Grealish 27 en Leão 23, dus wordt er ook een stukje toekomst perspectief ingeleverd. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd