Ajax ziet 'te laag' eerste bod afgewezen worden door Villarreal

3 januari 2023, 09:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax heeft een eerste bod uitgebracht op Gerónimo Rulli, zo weet Relevo te melden. Het Amsterdamse voorstel werd direct van tafel geveegd door Villarreal, dat meer geld wil zien. De verwachting is dat Ajax binnenkort een tweede poging gaat wagen voor de dertigjarige Argentijnse doelman.

Ajax wordt al een tijdje in verband gebracht met Rulli, de eerste keuze onder de lat bij Villarreal. De Spaanse club is bereid mee te werken aan een vertrek van de keeper, maar alleen tegen het juiste bedrag. Zijn marktwaarde bedraagt zo'n 10 miljoen euro, terwijl hij twee en een half jaar geleden voor de helft van dat bedrag overkwam van Montpellier.

Het is niet bekend hoeveel het eerste bod van Ajax bedroeg. Duidelijk is alleen dat Villarreal direct heeft laten weten niet akkoord te gaan met het voorstel uit Amsterdam. Dat lijkt erop te wijzen dat er nog een flink verschil tussen vraag en aanbod is. Rulli lijkt overigens niet de enige keeper te zijn die in de belangstelling van Ajax staat. Onder meer Andries Noppert (sc Heerenveen) en David Raya (Brentford) zouden ook bij de nummer twee van de Eredivisie op het lijstje staan.

Ook een rechtsbuiten

Ajax is volgens Voetbal International 'vooral' op zoek naar een versterking voor onder de laat, maar wil zich gedurende de winterse transferperiode ook op andere posities versterken. Zo wordt er gekeken naar een nieuwe rechtsbuiten. 'Francisco Conceição wordt op die positie gekoesterd voor de langere termijn, maar Schreuder heeft geen gewenste speler tot zijn beschikking om daar direct van meerwaarde te zijn', zo wordt er geschreven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En verdedigend hoeft er niks te worden opgelost?

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat toch goed volgens Schreuder ?

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kan me niet voorstellen dat hij dat werkelijk vindt. Blind is weg, Bassey vind ik ondermaats.... Ze moeten echt een degelijke verdediging neerzetten.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk toch dat ze met deze selectie kampioen moet worden ! Schreuder moet de spelers tot op het bot motiveren en anders als hij dat niet kan moet Schreuder opdonderen !!!!

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onbenul schreuder blijft gewoon doorgaan met aanmodderen !! Er gaat pas wat goeds gebeuren als die schreuder opdondert!!!

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

AJAX GAAT WEER EEN BEJAARDE KEEPER HALEN NA ALLE ZOMER MIS KOPEN VORIG JAAR

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met fans als de meeste ajax 'fans' heb je geen slechte trainer meer nodig. Wat een gejank. Net een stel kleuters waar hun speeltje niet meer werkt . Maar goed nu zien we ook wat de aanhang van jullie club waard is . In mindere periode lopen ze weg ,en steunen de club niet meer . Is ook een club met in procent veel succes 'fans'

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen