Marca meldt nog hogere transfersom Ajax voor Gerónimo Rulli

5 januari 2023, 09:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De transfer van Gerónimo Rulli naar Ajax wordt volgens Marca de komende uren afgerond. De dertigjarige doelman van Villarreal pakt deze donderdag het vliegtuig naar Amsterdam, waar hij zijn krabbel zal zetten onder een meerjarig contract. De transfersom valt volgens de Spaanse berichtgeving nog wat hoger uit dan gedacht.

Marca stelt dat er een bedrag van om en nabij de 15 miljoen euro gemoeid is met de transfer van Rulli naar Ajax. Dat is een stuk meer dan de 10 miljoen euro (inclusief bonussen) waar onder meer De Telegraaf over rept. Rulli wordt hoe dan ook de duurste keeper in de Eredivisie-geschiedenis. Het record staat op dit moment nog op naam van Joël Drommel, die in de zomer van 2021 voor 3,5 miljoen euro de overstap van FC Twente naar PSV maakte.

Lees ook'Ajax en Villarreal bereiken akkoord over transfer doelman Rulli'

Met de komst van Rulli lost Ajax het keepersprobleem op. Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40) zijn aardig op leeftijd, terwijl Jay Gorter vooralsnog niet voldoet. Voornaamste slachtoffer van de komst van Rulli is Pasveer, die het afgelopen jaar de eerste keus onder de lat was. Voor de keeperspositie stonden ook andere namen bij Ajax op het lijstje, onder meer die van Andries Noppert (sc Heerenveen) een David Raya (Brentford).

Rechtsbuiten

Ajax lijkt met de komst van Rulli nog niet klaar op de transfermarkt. Er wordt voor elke linie rondgekeken op de transfermarkt. De Amsterdammers willen zich in ieder geval nog versterken met een rechtsbuiten, daar die positie sinds het vertrek van Antony naar Manchester United een probleemgeval is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou ja met alle respect voor de laatste linies van Ajax, die zijn sterk genoeg, ook met Bassey en Sanchez. De makke met Pasveer mag nu naar verwachting te zijn opgelost, misschien Gorter weer het vertrouwen geven of Setford/De Graaf klaar maken voor het grote werk. De plaats van Alvarez, die plaats heeft veel aandacht nodig, er moet op die plek een fysiek sterke technisch vaardige speler komen. Samen met Grillitsch en Berghuis komt het goed. De aanval is ok, alleen evt. een vervanger voor Kudus.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bassey ben ik toch niet kapot van eerlijk gezegd.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben dit seizoen nog niet kapot van Ajax incl de directie

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee ik ook niet. De problemen zijn begonnen na het vertrek van Overmars. Dan zit je met Huntelaar en Hamstra die totaal onervaren zijn, wat aankopen die niet genoeg leveren (Bassey, Bergwijn...), Schreuder die te veel met de posities rammelt... De vraag is wat je dan moet verwachten.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

+fans ???

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kudus is nog niet weg ! En wat heeft die Grillisch dan laten zien toch nog helemaal niets ik zou Alvarez niet laten gaan !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen