Christian Falk meldt 'ontbrekend' detail Bayern-contract Blind

5 januari 2023, 09:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het lijkt een kwestie van tijd totdat Daley Blind zich speler van Bayern München mag noemen. Christian Falk, journalist van Bild, bevestigt dat de samenwerking tussen speler en club aanstaande is. Hij weerspreekt De Telegraaf echter op één detail.

De Telegraaf maakte deze donderdagmorgen bekend dat Blind aan de slag gaat bij Bayern München. De bij Ajax vertrokken verdediger heeft om 07.05 uur het vliegtuig naar Zuid-Duitsland gepakt, waar hij na een medisch keuring een contract tot het einde van het seizoen zal tekenen. Waar volgens de Nederlandse krant een optie tot het einde van het jaar in de overeenkomst wordt opgenomen, is dat volgens Falk niet het geval.

Ook Tobi Altschäffl van dezelfde Duitse krant meldt dat het Bayern-contract van Blind geen optie bevat. Dat betekent dat de speler en club komende zomer opnieuw met elkaar zullen onderhandelen, willen zij met elkaar verder. Voorts schrijft Altschäffl dat Blind een laag basissalaris krijgt, maar de bonussen hoog zijn. Komt routinier de komende maanden veel aan spelen toe, dan lijkt dat goed te zijn voor zijn portemonnee.

Blind is bij Bayern München de vervanger van Lucas Hernández, die tijdens het WK een zware knieblessure opliep en pas volgend seizoen weer in actie kan komen. Bayern haalt Blind transfervrij binnen, daar de Oranje-international kortgeleden zijn contract bij Ajax liet ontbinden. Bij de Amsterdamse club raakte Blind vlak voor de winterstop zijn basisplaats kwijt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus toch, ik dacht al de Zuidduitsers zijn toch niet wanhopig naïef door Blind binnen te halen ?

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

GOEDE KEUZE VAN BLIND ZYN VEEL RAT 🐀 BY AJAX

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen