Eindelijk: Ziyech mag zich namens Chelsea laten zien in PL-kraker

5 januari 2023, 20:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hakim Ziyech is vanavond (21.00 uur) te bewonderen tijdens de topper tussen Chelsea en Manchester City. De aanvaller heeft van manager Graham Potter een basisplaats gekregen tegen de titelkandidaat. Aan de zijde van de bezoekers verschijnt Nathan Aké aan de aftrap.

Ziyech kwam tijdens de eerste seizoenshelft lang niet altijd in actie namens Chelsea. Na een geweldig WK in Marokko werd de roep om de aanvaller steeds groter, zeker omdat de prestaties van The Blues vooralsnog belabberd zijn. Potter gunt de linkspoot nu dus de kans om zich weer eens vanaf het begin te laten zien. Er wordt zometeen om 21.00 uur afgetrapt op Stamford Bridge.

Namens City komt Aké dus in actie. Natuurlijk is er in de voorhoede ook een basisplaats voor Erling Haaland, die dit seizoen al 21 keer scoorde in de Premier League. Dat is meer dan de volledige selectie van Chelsea. De ploeg van Potter vond in de competitie namelijk pas twintig keer het net. Reden voor de Londenaren om dat voor eigen publiek niet erger te laten worden.

Opstelling Chelsea: Ederson; Walker, Stones, Aké, Cancelo; Rodrigo, De Bruyne, Gündogan; Bernardo, Haaland, Foden.

Opstelling Manchester City: Kepa; Azpilicueta, Koulibaly, Silva, Cucurella; Zakaria, Kovacic, Pulisic; Ziyech, Sterling, Havertz.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen