FC Twente houdt voet bij stuk: "Het recht om niet te verkopen"

8 januari 2023, 11:33

Jan Streuer heeft zondagochtend gereageerd op de nieuwe ontwikkelingen rond Ramiz Zerrouki. Terwijl de middenvelder graag naar Feyenoord wil vertrekken, heeft FC Twente besloten hem halverwege het seizoen niet te verkopen. Ondanks de wens van Zerrouki blijven de Tukkers bij hun standpunt.

"Nee, het gaat niet door", vertelt Streuer in gesprek met VoetbalPrimeur. "Een club heeft het recht om niet te willen verkopen. Dat lijkt me ook heel normaal, ook omdat het een zeer ongunstig moment is, zo vlak voor de competitie en Feyenoord is ook nog eens een concurrent. Ik heb Feyenoord op 3 januari gemeld dat wij de speler deze winter niet willen verkopen. Daarna kwamen de speler en de zaakwaarnemer met het verhaal dat hij toch wel graag weg wil. Dat mag natuurlijk, maar wij willen het niet."

Lees ook: 'Zerrouki geeft Feyenoord niet op en sluit arbitragezaak niet uit'

Feyenoord zoekt een extra middenvelder na het wegvallen van Quinten Timber en Gernot Trauner. Streuer sluit niet uit dat Zerrouki op een ander moment alsnog naar De Kuip vertrekt. "In de zomer kunnen we erover praten, maar op dit moment niet. Dat is simpel het verhaal. Feyenoord heeft in de zomer de kans gehad om Ramiz te kopen, maar daar kwamen we niet uit. Nu halverwege het seizoen kunnen wij niet de problemen van Feyenoord oplossen", is het duidelijke standpunt van de technisch directeur.

'Zerrouki overweegt arbitragezaak'

Het is geen geheim dat Zerrouki de stap naar Feyenoord ook op dit moment nog niet uit zijn hoofd heeft gezet. Zo plaatste hij een foto met een zandloper op Instagram en overweegt de middenvelder volgens 1908.nl een arbitragezaak om de transfer alsnog te laten plaatsvinden. "Daar wil ik het helemaal niet over hebben. Wij hebben het besluit genomen om hem nu niet te verkopen." Zerrouki ligt nog tot medio 2024 vast in De Grolsch Veste. Twente heeft een optie om dat contract met een jaar te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volhouden Twente !

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja dan heb je een ontevreden speler in je selectie! Heel goed!! En dan zesde worden.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

weet je niet als hij blijft presteren komt er van de zomer ook wel een topclub

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen