'Milan van Ewijk wekt interesse uit Premier League, delegatie op tribune'

15 januari 2023, 10:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Milan van Ewijk heeft zich de afgelopen anderhalf jaar knap ontwikkeld bij sc Heerenveen. Deze progressie lijkt te worden beloond. De jonge rechtsback kan rekenen op interesse uit de Premier League. Van Fulham, om precies te zijn. Hoe concreet de interesse is voor de verdediger, is niet bekend.

Dat meldt de Leeuwarder Courant. Een delegatie van de nummer zes van Engeland was volgens de krant aanwezig bij het duel van Heerenveen met AZ. De Friezen verloren met 0-2 van de Noord-Hollanders, maar Van Ewijk was wel belangrijk voor zijn ploeg. Hij versierde een strafschop in een duel met Beukema, al keerde AZ-doelman Hobie Verhulst de penalty van Amin Sarr.

Lees ook: AZ neemt voortouw in strijd bovenin met zege op Heerenveen 

Concurrentie

Van Ewijk kwam anderhalf jaar geleden over van ADO Den Haag, dat vijf ton aan hem verdiende. Hij moet volgens de Leeuwarder Courant een veelvoud van dat bedrag gaan opleveren. Kenny Tete is op dit moment de vaste rechtsback van de stuntploeg uit London. Met hem zal Van Ewijk de concurrentie aan moeten gaan. De 22-jarige verdediger heeft nog een contract tot 2025 in Friesland. 

Noppert

Ook doelman Andries Noppert kan na zijn doorbraak op het WK in Qatar rekenen op interesse van buitenaf. Ajax werd genoemd als een van de geïnteresseerde clubs, maar de Amsterdammers hebben inmiddels WK-winnaar Gerónimo Rulli gekocht. "Als de club geld aan mij wil verdienen, dan moet het nu gebeuren", zei Noppert kortgeleden over een eventuele transfer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen