Feyenoord-target: "Dat is een club waar ik heel graag naartoe wil"

28 januari 2023, 15:10

Thomas van den Belt staat open voor een winters vertrek bij PEC Zwolle. De 21-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord, dat hoopt de komende dagen een deal te sluiten met de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Er zijn echter meer kapers op de kust. In gesprek met Voetbal International bespreekt Van den Belt de toenemende interesse.

"Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil. Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct", zegt Van den Belt, zonder Feyenoord bij naam te noemen. "Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten. We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC. Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen."

Het was 1908.nl dat eerder op de dag onthulde dat Feyenoord werkt maakt van de komst van Van den Belt, die dit seizoen in twintig competitiewedstrijden goed was voor negen doelpunten en vier assists. "Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten", aldus Van den Belt, wiens contract bij PEC Zwolle doorloopt tot de zomer van 2025.

Slot gecharmeerd van Van den Belt

Arne Slot ziet de komst van Van den Belt in elk geval wel zitten. Twee weken geleden liet de trainer van Feyenoord weten gecharmeerd te zijn van de jonge middenvelder. "Er zitten veel clubs achter hem aan, weet ik toevallig. Een uitstekende middenvelder die zich geweldig ontwikkelt", gaf hij aan. Feyenoord probeerde op dat moment nog Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente. Een deal werd echter niet gesloten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen