'Ziyech is witheet en wilde zelf meebetalen aan transfer naar PSG'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023 – Hakim Ziyech is woedend over de manier waarop zijn transfer naar Paris Saint-Germain in het water is gevallen. De aanvaller leek hard op weg naar Parijs, maar geklungel van zijn huidige werkgever Chelsea gooide roet in het eten. Ziyech en PSG zijn niet te spreken over de Londenaren.

'Ziyech is witheet en wilde zelf meebetalen aan transfer naar PSG'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De transfer van Ziyech ging niet door omdat Chelsea tot drie keer toe de verkeerde papieren naar PSG stuurde. Kaveh Solhekol, journalist van Sky Sports, weet inmiddels meer van de mislukte deal tussen de Europese grootmachten. 'Ziyech wilde dolgraag naar PSG en zocht dinsdagavond nog contact met Chelsea-eigenaar Todd Boehly. Hij wilde zelfs een deel van de kosten zelf betalen om deze stap te kunnen maken', schrijft Solhekol op Twitter.

Lees ook: Definitief: Ziyech-transfer gaat niet door, bizarre oorzaak bij LFP

Daar ging echter een dikke streep door voor de ex-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax. PSG meldde zich woensdag nog bij de juridische commissie van de Franse voetbalbond om de zaken alsnog te regelen. Daar ging men niet mee akkoord en dus blijft Ziyech bij Chelsea. 'Het was een absolute puinhoop. Chelsea zal nooit meer bij PSG op de stoep te hoeven staan. Dit is niet de manier waarop je zaken doet of een speler behandelt', hoorde Solhekol van een bron.

Chelsea krijgt de schuld
Er ging op de slotdag de van de transfermarkt veel mis rond de transfer van Ziyech. Volgens verschillende Engelse media zou er bij de LFP een of meerdere computersystemen zijn gecrasht. Dat zou voor vertraging hebben gezorgd. In Frankrijk is men echter van mening dat de fout toch bij Chelsea ligt. De Londenaren stuurden de verkeerde documenten naar Parijs. Daarom haalde het hoger beroep van PSG bij de voetbalbond woensdag niets uit.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd