Juventus en Real Madrid winnen, nieuws bij Manchester United | FCUpdate Recap

3 februari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 2 februari 2023, 23:37

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 2 februari.

Vinicius Junior krijgt doodschop, maar scoort wel in overwinning op Valencia

Real Madrid blijft in het spoor van koploper Barcelona. In een emotionele wedstrijd wisten de Madrilenen met 2-0 te winnen van Valencia, dat nu serieus moet gaan vrezen voor het degradatiespook. Valencia eindigde de wedstrijd met tien man door een hersenloze tackle van Gabriel Paulista. Hele artikel lezen? Klik hier!

Supportersvereniging Feyenoord doet prachtige oproep voor zieke perschef PSV

Thijs Slegers heeft vanmiddag ontzettend triest nieuws gedeeld op sociale media. De perschef van PSV is al geruime tijd ziek, maar vandaag maakte hij bekend dat het ongeneselijk is. Dokters kunnen niks meer voor hem doen. Supportersvereniging De Feijenoorder speelt hier prachtig op in en doet een oproep aan de leden. Hele artikel lezen? Klik hier! 

Juventus mag ondanks 15 punten aftrek nog hopen op eremetaal

Juventus heeft donderdagavond eindelijk weer eens een opsteker gekregen. Voor het eerst sinds de vijftien punten aftrek (!) in de Serie A won de Oude Dame weer eens een wedstrijd. In de kwartfinale van de Coppa Italia was de formatie van Massimiliano Allegri dankzij een treffer van Bremer met 1-0 te sterk voor SS Lazio. Hele artikel lezen? Klik hier

100 uur taakstraf voor duo dat grensrechter na amateurduel sloeg

Twee mannen uit Vught van 20 en 22 jaar zijn door de politierechter donderdag veroordeeld voor een vechtpartij na een wedstrijd in het amateurvoetbal. Na een duel tussen OJC Rosmalen O23 en Real Lunet O23 kwamen er ongeregeldheden, waarbij een 56-jarige grensrechter een van de slachtoffers werd. Hele artikel lezen? Klik hier!

'Overvaller' van Ajax-captain Tadic grotendeels vrijgesproken

De 27-jarige man die Ajax-aanvoeder Dusan Tadic mogelijk zou hebben overvallen, is vrijgesproken voor de poging tot 'roofoverval'. Hij is voor geweldpleging wél veroordeeld tot een straf van zes maanden, waarvan twee voorwaardelijk. Maar voor het gedeelte dat hij de Serviër wilde overvallen, is volgens de rechtbank simpelweg te weinig bewijslast. Hele artikel lezen? Klik hier!

Blessure Mbappé ernstiger dan gedacht: CL-kraker onhaalbaar

In tegenstelling tot eerdere berichten lijkt de blessure van Kylian Mbappé toch ernstiger dan gedacht. Paris Saint-Germain-trainer Christoph Galtier toonde zich na de wedstrijd tegen Montpellier van woensdagavond nog optimistisch over zijn kwetsuur, maar naar nu blijkt komt het eerste duel in de achtste finale van de Champions League tegen Bayern München mogelijk toch te vroeg voor de Fransman. Hele artikel lezen? Klik hier! 

Greenwood vrijuit: aanklager laat alle aanklachten vervallen

Mason Greenwood (21) hoeft niet langer te vrezen voor vervolging. De speler van Manchester United was aangeklaagd wegens onder meer een poging tot verkrachting en mishandeling van zijn ex-vriendin. Inmiddels heeft het Openbaar Ministerie in Engeland besloten dat alle aanklachten tegen de aanvaller komen te vervallen. Hele artikel lezen? Klik hier!

Ajax maakt seizoen af met Heitinga en presenteert nieuwe assistent

Ajax maakt het seizoen af met John Heitinga als hoofdtrainer, zo heeft de Amsterdamse club donderdagmiddag via de officiële kanalen bekendgemaakt. Dwight Lodeweges is per direct als assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf van Heitinga. Hele artikel lezen? Klik hier! 

Fransen in shock: Varane (29) kondigt afscheid bij Les Bleus aan

Raphaël Varane lijkt te gaan stoppen als international van Frankrijk. De 29-jarige verdediger van Manchester United zou volgens de krant Le Parisien op het punt staan om die beslissing officieel aan te kondigen. Hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen