Verliest Feyenoord succestrainer? 'Slot op lijstje Leeds United'

7 februari 2023, 17:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord-trainer Arne Slot wordt in verband gebracht met de vacante trainerspositie bij Leeds United. Bij de nummer zeventien van de Premier League zou de oefenmeester 'op een lijstje' staan. Dat meldt Martijn Krabbendam, die namens Voetbal International de Rotterdammers volgt. 

De Engelse club nam maandag afscheid van de Amerikaan Jesse Marsch, die na zeven wedstrijden op rij zonder overwinning het veld moest ruimen. De oud-trainer van onder meer Red Bull Salzburg en RB Leipzig was nog geen jaar actief in Leeds, waar hij de opvolger was van Marcelo Bielsa die de club vanuit het Championship terugbracht op het hoogste niveau. Aankomende week treft de club het Manchester United van Erik ten Hag liefst twee keer, op woensdag én op zondag.

Lees ook: Club die Man United deze week twee keer treft neemt rigoureus besluit

Volgens Krabbendam is Slot een serieuze kandidaat om de club van onder meer oud-Feyenoorder Luis Sinisterra te behoeden voor degradatie. "Bij Leeds United schijnt hij toch wel op een lijstje te staan", vertelt de clubwatcher in een podcast van zijn werkgever. "Mooie club, grote club. Daar zou hij ook wel passen." Zijn collega Michel van Egmond hoopt dat het niet zover komt. "Feyenoord is nog volop in ontwikkeling. Het project is nog geen tien procent onderweg." 

Clausule

In de verbintenis van Slot bij Feyenoord zou een clausule zijn opgenomen waardoor een club die een vastgestelde afkoopsom op tafel legt de trainer over kan nemen. Die geldt echter alleen ná het huidige seizoen, meldde directeur Dennis te Kloese recent. Volgens Engelse media is Slot overigens niet de grote favoriet om bij Leeds aan de slag te gaan. De krant The Guardian meldt dat Carlos Corberán (West Bromwich Albion) de beste papieren lijkt te hebben, terwijl ook Andoni Iraola (Rayo Vallecano) hoog op de verlanglijst zou bivakkeren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach krabby die neemt niemand in rotterdam serieus .

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fijne wedstrijd vanavond .

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja leuk. Als ie daar gaat zanikken over de wedstrijdleiding wordt ie nog sneller afgemaakt dan hier.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is onze sneuneus "ppms" weer actief, als het om feyenoord gaat.Je zou willen dat die arroganten kneusjes deze wereldtrainer hadden dropstaaf!.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doe jij toch over Ajax ook ?

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee hoor, zo triest als ppms is er echt maar 1 (gelukkig)!.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er is een groot verschil tussen af en toe een plaagstootje . Maar ook inhoudelijk een mening . Dan alleen maar uitlokken en vervelen,en inhoudelijk 0

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen