Arne Slot ziet groot voordeel voor zichzelf na prestaties Erik ten Hag

25 februari 2023, 11:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot denkt dat de prestaties van Erik ten Hag bij Manchester United goed afstralen op hemzelf en op de rest van het Nederlandse trainersgilde. De succesvolle oefenmeester van Feyenoord, die deze maand nog werd begeerd door Leeds United, kan genieten van de ontwikkeling die Ten Hag doormaakt in Manchester.

Man Utd strijdt onder Ten Hag nog op vier fronten. Slot geniet van de ontwikkeling van de ploeg. "Het is sowieso een mooie ontwikkeling in het voetbal dat veel clubs leuk voetbal spelen. Erik doet het geweldig en dat is voor het complete Nederlandse trainersgilde fantastisch", vertelde Slot tijdens zijn persconferentie van vrijdagmiddag.

"Erik doet het geweldig en dat is voor het complete Nederlandse trainersgilde fantastisch", aldus Slot. "Het heeft best lang geduurd voordat een aantal grote trainers uit Nederland een opvolger kreeg. Dat lijkt me nu met Ten Hag wel het geval. Zeker de manier waarop het gebeurt en hoe lovend erover gesproken wordt, is voor mij en alle Nederlanders een positieve ontwikkeling."

Slot zag Manchester United met 2-1 winnen van FC Barcelona. Tegelijkertijd verloor Ajax met 3-1 van 1. FC Union Berlin in een wedstrijd waarvan de intensiteit een stuk lager lag. "Maar intensiteit moet van twee ploegen komen", gaf de Feyenoord-trainer aan. "Bij United speelden beide ploegen aanvallend, dan is er ook meer intensiteit. Union Berlin verdedigt compact, dan krijg je minder intensiteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen