Sommer houdt zich aan belofte: De Ligt verrast met karrenvracht aan chocola

14 maart 2023, 16:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Yann Sommer blijkt een man van zijn woord te zijn. De doelman van Bayern München beloofde zijn ploeggenoot Matthijs de Ligt na de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain een vrachtwagen chocola na een fraaie redding. Een vrachtwagen werd het echter niet, maar De Ligt werd verrast met 700 kilo chocola.

Bayern speelde vorige week in de Champions League tegen Paris Saint-Germain toen doelman Sommer in de fout ging. Een verkeerde inschatting leek de bezoekers een doelpunt te bezorgen, maar op de doellijn zorgde De Ligt ervoor dat zijn sluitpost bijzonder goed weg kwam. "Ik heb hem niet genoeg bedanken. Om dat goed te doen, zal ik een vrachtwagen vol chocolade uit Zwitserland naar zijn huis laten komen", vertelde Sommer na de gewonnen wedstrijd.

Sommer hield zijn aan zijn woord en stuurde een busje met 700 kilo chocolade naar zijn ploeggenoot. De Nederlander besloot het cadeautje natuurlijk niet zelf op te eten en heeft een goede bestemming gevonden. De chocolade werd namelijk doorgestuurd naar de voedselbank in München. Bayern haalde mede door de uitstekende actie van De Ligt de kwartfinales van de Champions League. PSG werd uiteindelijk met 3-0 verslagen door de Duitse topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen