Pascal Jansen sprak met Tijjani Reijnders over interesse Ajax

16 maart 2023, 08:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pascal Jansen heeft met Tijjani Reijnders gesproken over de belangstelling van Ajax. De 24-jarige middenvelder is gevraagd of hij openstaat voor een transfer naar de Amsterdamse club, zo onthulde De Telegraaf woensdag. De Amsterdammers beschouwen Reijnders als mogelijke opvolger van Edson Álvarez.

De Mexicaanse middenvelder werd afgelopen zomer aan zijn contract gehouden toen Chelsea zich met een bod van 50 miljoen euro in de Johan Cruijff ArenA meldde. Ajax beloofde toen wel te zullen meewerken aan een transfer bij een nieuwe kans en het juiste bedrag. Met de interesse in Reijnders sorteren de Amsterdammers alvast voor op een zomers vertrek van de Álvarez.

De Amsterdamse interesse in Reijnders is bij AZ de afgelopen dagen besproken. "Ik heb er heel kort even met Tijjani over gesproken en hem een groot compliment gemaakt dat er zoveel aandacht aan hem wordt besteed. Het feit dat er veel aandacht voor was, dat hebben we besproken en als groot compliment gezien", wordt Pascal Jansen daags voor de ontmoeting met Lazio in de Conference League geciteerd door Voetbal International.

Ajax zal diep in de buidel moeten tasten voor de komst van Reijnders. De 24-jarige middenvelder beschikt bij AZ over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2027. Afgelopen zomer toonden Feyenoord en FC Twente belangstelling voor Reijnders, maar een transfer bleef uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen