Feyenoord-spits Giménez krijgt op persconferentie vraag over transfer

22 maart 2023, 22:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na een moeizame start heeft Feyenoord-spits Santiago Gimenez de smaak te pakken. De aanvaller maakte afgelopen zondag tegen Ajax zijn achtste competitietreffer van dit seizoen en was in de Europa League ook al vijf keer trefzeker. De prestaties van Giménez blijven niet onopgemerkt, want hij staat naar verluidt in de belangstelling van Benfica. Zelf kan hij er niet veel over kwijt.

Feyenoord telde afgelopen zomer vier miljoen euro neer voor de komst van Giménez, die de overstap maakte van het Mexicaanse CD Cruz Azul. Waar Feyenoord-trainer Arne Slot voor de winterstop nog regelmatig de voorkeur gaf aan Danilo als centrumspits, is Giménez inmiddels onomstreden in de punt van de Rotterdamse aanval. Met vijftien doelpunten in 34 wedstrijden in alle competities voor Feyenoord zou hij zich in de kijker hebben gespeeld van Benfica.

"Als ik eerlijk ben, weet ik van niks. Ik hoorde het via social media", zei Giménez op een persconferentie van de Mexicaanse nationale ploeg over de vermeende belangstelling van Benfica. "De waarheid is dat ik erg gelukkig ben bij Feyenoord. Het is verder aan de clubs en mijn familie en mijn persoonlijke relatie met God, hij is degene die mijn pad bepaalt. Ik geloof dat ik de beslissingen die ik ga nemen via God zullen gaan."

Volgens het Portugese Record moet Giménez bij Benfica de vervanger worden van de mogelijk vertrekkende Gonçalo Ramos. De huidige koploper van Portugal is naar verluidt niet de enige ploeg die de verrichtingen van Giménez met interesse op de voet volgt. De spits van Feyenoord werd in een eerder stadium ook al in verband gebracht met Sevilla. De Mexicaans international heeft in Rotterdam nog wel een contract tot medio 2026.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gerrit05
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Clubs zouden minimaal 40 miljoen euro moeten betalen voor deze speler en anders blijft hij mooi bij Feyenoord, want Feyenoord is momenteel de beste club van Nederland + Feyenoord heeft zich flink op de kaart gezet; conference league finale en momenteel kwartfinale Europa League, staat bovenaan in de Eredivisie en zetten deze positieve trent voort.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze speler is nog jong en contract tot 2026 . Dus een gigantisch bedrag of gewoon blijven . Hij is net in europa en heeft net ook pas zijn draai gevonden . Dan zou ik lekker blijven en volgend jaar 2024 de stap maken .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen