Jans eist zege tegen Excelsior

24 oktober 2006, 17:06

Na twee nederlagen op rij snakt men in Groningen weer naar een zege. Het thuisduel tegen Excelsior, woensdag, lijkt hiervoor een uitgelezen mogelijkheid. Goed nieuws voor de Groningers is dat de licht geblesseerden Suarez, Lindgren, Kruiswijk en Van der Laak vermoedelijk allemaal in actie kunnen komen.

"Na twee jaar iets te hebben opgebouwd, moeten we nu laten zien dat we kunnen winnen van Excelsior, een tegenstander die lager kan worden ingeschaald dan FC Groningen. We zijn dat aan onze stand verplicht", blikt trainer Ron Jans op de website van zijn club vooruit op het duel met de promovendus. 

"We moeten zelf zorgen dat we niet zoveel goals tegen krijgen als de laatste weken, maar zullen onze speelwijze niet aanpassen. De tegengoals kwamen met name tot stand door persoonlijke fouten. Het zou ook fijn zijn als we weer eens de eerste goal in een wedstrijd maken. We proberen qua spel de lijn door te zetten en hebben als verbeterpunten schieten rond de zestien, de eindpass en bezetting voor de goal."

Over de licht geblesseerden Rasmus Lindgren (enkel), Luis Suárez (lies), Arnold Kruiswijk (kuit) en Koen van de Laak (kuit) is Jans duidelijk. "Maandag trainden ze nog niet mee, maar vandaag (dinsdag) wel. We hebben niet zwaar getraind, maar het zag er goed uit", aldus de oefenmeester.

FC Groningen is na nederlagen tegen Ajax (3-2) en SC Heerenveen (4-2) afgezakt naar de zesde plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen