'Turkse voetbalbond rekent op komst Hiddink'

3 februari 2010, 09:32   Bijgewerkt: 3 februari 2010, 09:41

De halve voetbalwereld lijkt te jagen op de handtekening van Guus Hiddink. Het contract van de Achterhoeker bij de Russische voetbalbond loopt over enkele maanden af en diverse clubs en bonden willen hem overnemen. Met name in Turkije heeft men goede hoop dat Hiddink vastgelegd kan worden. Hij zou als trainer van de nationale ploeg de opvolger moeten worden van de onlangs opgestapte Fatih Terim.

In Turkije wordt gemeld dat de komst van Hiddink als bondscoach nog deze week bevestigd gaat worden. Dat zal echter niet gebeuren, zegt Hiddinks zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen in De Telegraaf. Hij noemt de berichten uit Turkije 'erg voorbarig'. "De clubs en bonden staan voor Guus in de rij. We kunnen ook de tijd nemen voor het maken van een keuze, want we gaan ervan uit dat Guus in ieder geval zijn huidige contract met Rusland tot 15 juli van dit jaar uitdient", benadrukt hij.

Naast Turkije zou ook de voetbalbond van China sowieso interesse hebben in de 63-jarige Hiddink, die nog niet van plan is om zijn carrière te beëindigen. Met Rusland liep hij vorig jaar deelname aan het wereldkampioenschap van 2010 mis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen