Vermoedelijke opstelling Ajax: Van ’t Schip sluit rampjaar af met terugkeer van sterkhouder

19 mei 2024, 09:14
Foto: © Imago

Steven Berghuis verschijnt zondagmiddag aan de aftrap voor het duel tegen Vitesse, dat verwacht het Algemeen Dagblad althans. De Ajax-aanvaller, die twee weken geleden tegen FC Volendam (1-4 winst) voor het eerst minuten maakte na lang blessureleed, lijkt fit genoeg om in de basis te beginnen.

Tegen Volendam speelde Berghuis negentien minuten mee, terwijl de aanvaller vorige week – tegen Almere City -  één helft mocht meedoen. Tegen het al gedegradeerde Vitesse mag de buitenspeler annex middenvelder vanaf de aftrap opdraven, zo denkt het AD. De krant verwacht verder weinig verrassingen in de afscheidswedstrijd van John van ’t Schip.

Artikel gaat verder onder video

Dat betekent dat de verdediging gevormd wordt door Geronimo Rulli (keeper), Devyne Rensch, Josip Sutalo, Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato. Op het middenveld is er plek voor Sivert Mannsverk, Kenneth Taylor en Jordan Henderson. De vraag is of de Engelsman meteen ook zijn laatste wedstrijd als Ajax-speler speelt.

Berghuis, Steven Bergwijn en Brian Brobbey moeten voor de doelpunten gaan zorgen bij de Amsterdammers. De wedstrijd tussen Vitesse en Ajax is om des keizers baard. Vitesse is gedegradeerd en eindigt laatste, terwijl Ajax officieel als nummer vijf gaat eindigen in een compleet rampjaar.

Vermoedelijke opstelling Vitesse:

Room; Arcus, Oroz, Hendriks, Pinto; Aaronson, Tielemans, Kozlowski; De Regt, Van Ginkel Boutrah.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Rulli; Rensch, Sutalo, Kaplan, Hato; Mannsverk, Henderson, Taylor; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt in 2024/25

Rafael van der Vaart durft alvast te voorspellen welke ploeg in het seizoen 2024/25 met de landstitel aan de haal gaat.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ga stoppen met deze site, het was een okay alternatief voor de andere sites. Maar sinds vorig jaar hebben ze hun clickbait beleid uitgebreid door het lijdend voorwerp uit de kop te laten. Dat is een van de journalistieke regels waar je je aan dient te houden. Ik was geinteresseerd om dit 'bedrijf' van nieuwsgaring te voorzien maar gezien het gegeven dat FC update de journalistieke waarden verloochend voor commercieel gewin, laat ik dit idee maar varen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen