Van Hanegem: "De Boer maakt Ajax kampioen"

13 december 2010, 11:35

Willem van Hanegem is lyrisch over de trainer Frank de Boer. De Kromme voorspelt de oud-verdediger, die sinds deze week aan het roer van Ajax 1 staat, een grote toekomst. Hij leidt Ajax dit seizoen al naar de landstitel, verwacht Van Hanegem.

"Ik verwacht heel veel van Frank. Hij kan een heel goede trainer worden, was een fantastische voetballer met vooral een groot spelinzicht, maar heeft zich zeker ook laten kennen als een fantastisch mens", schrijft Van Hanegem in zijn column in AD Sportwereld. "Hij is nou een trainer die naar mijn idee het voetbal gewoon simpel houdt en er ook verder geen moeilijke verhalen omheen vertelt."

Van Hanegem verwacht direct succes bij Ajax onder De Boer. "Ik zie die club nu echt als titelkandidaat nummer een. Er zit nog heel veel groei in die ploeg en De Boer gaat dat in zijn voordeel gebruiken. Hij weet dat er uit te krijgen. De Boer heeft bovendien de mazzel dat PSV zijn beste speler, Afellay, verliest aan Barcelona en men verwacht dat Ruiz bij FC Twente vertrekt. Hoe langer ik er over nadenk, hoe meer ik er van overtuigd ben dat Ajax kampioen wordt. Lijkt me een leuk proces om te volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen