Vermeer: "Ik geniet er met volle teugen van"

Ger
13 april 2011, 10:57

Kenneth Vermeer maakt een uitstekende rentree mee in het eerste elftal van Ajax. De van langdurig blessureleed herstelde keeper hield tegen Heracles Almelo (3-0) en FC Groningen (2-0) zijn doel schoon. Met zijn Amsterdamse werkgever doet hij bovendien weer mee in de titelstrijd.

"Met dit scenario had ik geen rekening meer gehouden. Een paar keer meetrainen, wat potjes in Ajax 2… Ik zag me pas volgend seizoen echt weer aansluiten bij de selectie. Dit is een bonus. Maar ik geniet er met volle teugen van", aldus Vermeer tegen NUsport. "Het is altijd lekker om de nul te houden. Terwijl ik tegen Heracles en FC Groningen toch best wat te doen kreeg. Laten we hopen dat het zo doorgaat."

"Het belooft een fantastisch slot te worden. PSV heeft nog een paar lastige duels, FC Twente komt nog naar de Arena. Maar we moeten vooral naar onszelf blijven kijken. Als wij geen steken meer laten vallen, kunnen we een eind komen. Zelf tussen de palen, op 8 mei de bekerfinale en misschien ook nog de landstitel, dat had ik echt niet meer verwacht."

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen