Opgetogen Vlaar: "Zijn er niet minder op geworden"

9 juli 2012, 14:08

Ook voor Ron Vlaar zit de vakantie er op. De verdediger meldde zich maandag weer bij Feyenoord en gaat meteen met de Rotterdamse club mee op trainingskamp naar Ermelo. Vlaar kijkt uit naar het nieuwe seizoen, zegt hij op de clubwebsite.

"Ik heb veel zin om weer te beginnen", zegt de 27-jarige Vlaar. Zijn vakantie na het EK heeft de aanvoerder van Feyenoord goed gedaan. "Het koppie is leeg en de batterij weer vol. Ik vind het ook geen probleem om direct op trainingskamp te gaan, zo’n week is juist ideaal om goed te trainen en toe te werken naar het nieuwe seizoen."

Vlaar is postief over de ontwikkeling die Feyenoord tijdens zijn vakantie doorgemaakt heeft. John Guidetti, Karim el Ahmadi en Otman Bakkal zijn weg, maar er zijn volgens Vlaar prima vervangers gehaald. "Natuurlijk is het jammer dat sommige spelers zijn vertrokken, maar we hebben er veel kwaliteit voor teruggekregen. Vorige week heb ik al even kennisgemaakt met de nieuwe jongens. We zijn er zeker niet minder op geworden, er staat een uitstekende en talentvolle groep met veel mogelijkheden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen