Chadli: "Aanvallend hebben we meer variatie"

9 januari 2013, 13:36

Nacer Chadli is er van overtuigd dat FC Twente een goede tweede helft van het seizoen zal spelen. De ploeg heeft door de uitschakeling in de Europa League en KNVB Beker en relatief licht programma, met slechts zestien wedstrijden. "We moeten proberen deze zestien duels te winnen", zegt hij op de site van zijn club.

"Het grote verschil zal zijn dat we minder wedstrijden spelen dan voor de winterstop", blikt Chadli vooruit op de tweede helft van het seizoen. "We kunnen ons daardoor als team volledig focussen op de competitie en hopelijk mooie dingen laten zien."

Kwaliteit is er genoeg, vindt Chadli. Vooral offensief heeft FC Twente in zijn ogen meer mogelijkheden dan de afgelopen seizoenen. "Aanvallend hebben we meer variatie. Leroy Fer speelde een aantal wedstrijden op ‘10’ en de laatste duels was Dusan Tadic dat. Met Luc Castaignos hebben we een spits die altijd de diepte zoekt en je een steekbal kunt geven. En Dmitry Bulykin is een spits die een bal kan vasthouden. Die variatie is wel prettig, dat hadden we vorig seizoen niet", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen