Castaignos: "Ik blijf hongerig naar meer"

11 december 2013, 10:41

Na een moeizaam begin lijkt Luc Castaignos zijn draai te hebben gevonden bij FC Twente. De spits scoorde dit seizoen in competitieverband al acht keer en mede daardoor doet de club uit Enschede nog altijd prima mee in de top van de Eredivisie. Castaignos is tevreden over hoe het gaat, maar wil meer.

"In het begin van het jaar ging het niet echt soepel, maar ik voel me nu steeds beter", zegt de oud-speler van Feyenoord en Inter in een interview met FC Twente TV. Hij is er van overtuigd dat de rek er nog lang niet uit is bij hem. "Ik blijf hongerig naar meer. Als je een heel goede spits wil worden, moet je gretig blijven."

Castaignos wil zichzelf blijven te ontwikkelen, zegt hij. "Het aanspeelpunt zijn, weten wat het moment is dat je de bal moet vasthouden of juist moet kaatsen. Het zijn dingen waarmee je als spits het team erg kan helpen." De spits wil belangrijk zijn voor FC Twente en denkt dat zijn club mooie tijden tegemoet gaat. "We hebben een jonge groep waar de energie en drive vanaf spat. Als we dat behouden, moet het dit seizoen goedkomen."

Met zijn acht treffers is Castaignos, samen met Quincy Promes, clubtopscorer van FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen