FC Twente laat koppositie liggen in Waalwijk

20 december 2013, 22:09

FC Twente is er niet in geslaagd om de koppositie te veroveren in Waalwijk. De Tukkers kregen veel mogelijkheden, maar bleven tegen RKC steken op 1-1. Evander Sno zette zijn ploeg in de eerste helft op voorsprong, Luc Castaignos bracht tien minuten voor tijd de eindstand op het bord.

De thuisploeg kwam na een half uur enigszins onder de druk van Twente uit, toch bleven de bezoekers de bovenliggende partij. Het was echter RKC dat vlak voor rust de voorsprong wist te pakken. Sno legde de bal na een mooie passeerbeweging breed en schoot de voorzet die daarop volgde vervolgens zelf binnen in de lange hoek, ruststand: 1-0.

In de tweede helft was het spelbeeld niet anders dan in de eerste helft. Twente was oppermachtig en kreeg een {image[292823][right-half][]}handvol kansen om de stand gelijk te trekken. Youness Mokhtar en wederom Castaignos waren echter niet bij machte de bal tegen de touwen te jagen. Castaignos sleepte tien minuten voor tijd dan toch nog een punt uit het vuur voor zijn ploeg, door op de rand van het strafschopgebied goed weg te draaien bij zijn tegenstander en de bal prachtig in de verre hoek van het doel te plaatsen, eindstand: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen