Olimpico kleurt oranje voor geblesseerde Strootman

13 maart 2014, 12:12

De supporters van AS Roma willen Kevin Strootman een hart onder de riem steken. De supporters verzoeken elkaar via allerlei kanalen namelijk om in het oranje gehuld naar het Stadio Olimpico te komen, om zo hun steun te betuigen aan onze landgenoot, die tijdens het Serie A-duel met Napoli (1-0 verlies) naar de kant moest met een zware knieblessure en daardoor een streep moest zetten door het WK in Brazilië.

Op de sociale netwerken en diverse forums worden de tifosi van Roma opgeroepen om zich in oranje kledij naar het Olimpico te begeven, als hun favoriete ploeg het maandagavond opneemt tegen Udinese. Zodoende lijkt het erop dat de thuishaven volledig oranje gekleurd zal zijn, door een grote hoeveelheid aan shirts en vlaggen. Dat Strootman de harten van de fans van de Giallorossi veroverd heeft, is duidelijk.

De Nederlandse middenvelder kreeg de afgelopen week al ontzettend veel steun via diverse kanalen. Zo veroverde de hashtag #ForzaKevin het sociale medium Twitter. Strootman sprak via hetzelfde medium zijn dank uit voor alle steun: "Ik wil mijn (ex-)teamgenoten, collega's, supporters, vrienden en iedereen bedanken voor de steun die ik krijg", luidde het bericht van de Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen