Jansen: "AZ een pittige kluif voor FC Twente"

Ger
14 maart 2014, 16:11

FC Twente deed de voorbije speelronde in de Eredivisie slechte zaken door onderuit te gaan bij Go Ahead Eagles (1-0). Door de nederlaag raakte de Enschedese club de tweede plaats op de ranglijst kwijt aan Vitesse. Zondag wil de ploeg van trainer Michel Jansen zich voor eigen publiek revancheren tegen AZ.

De Alkmaarders kwamen donderdagavond nog in actie in de achtste finales van de Europa League. Het Russische Anzhi Makhachkala werd met 1-0 verslagen. "AZ heeft een goede ploeg en een brede selectie met een aantal topspelers. Ze zitten in een goede fase en laten zien dat ze een van de betere ploegen in de Eredivisie zijn", zegt Jansen op de website van FC Twente. "Ze kunnen goed positiespel spelen, maar ook va banque spelen. Daardoor zijn ze een moeilijk te bestrijden tegenstander. Het zal zondag een pittige kluif worden, maar het is voor ons zaak om onze rug te rechten en het te laten zien. We willen als team goed reageren."

Luc Castaignos ontbreekt bij FC Twente door een schorsing. Het meespelen van Torgeir Børven is vanwege een enkelblessure twijfelachtig. De herstelde Shadrach Eghan is wel inzetbaar. Wout Brama traint inmiddels weer volledig mee met de groep. Jansen: "Ook bij Wout ziet het er goed uit. We hebben nog geen route uitgestippeld met hem, maar het zal niet lang mee duren totdat Wout tot de wedstrijdselectie kan behoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen