Twente geeft met tien man in blessuretijd zege uit handen

24 augustus 2014, 16:22   Bijgewerkt: 24 augustus 2014, 16:38

Met hangen en wurgen dacht FC Twente de eerste overwinning van het seizoen te boeken. Door een rode kaart vroeg in de tweede helft stond het geruime tijd met tien man, maar hield het aardig stand. Een strafschop in de blessuretijd bepaalde de eindstand echter op 1-1, waardoor beide ploegen nog zoeken naar de eerste zege.

Twente kwam echter telkens in de problemen als NAC het tempo wilde opvoeren en onrust probeerde te stoken. Daar wisten de manschappen van trainer Alfred Schreuder minder goed mee om te gaan. Toch was er niet veel aan de hand voor Twente, totdat Luc Castaignos en Andreas Bjelland naar de kant moesten. De spits kampte met een hamstringblessure, terwijl Bjelland zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Het wegvallen van beide heren zorgde dat Twente aanvallend niets meer kon brengen.

Uiteindelijk viel de gelijkmaker van NAC toch vanuit een strafschop in de blessuretijd. Adnane Tighadouini ontsnapte aan de aandacht van Tim Breukers, die daarna te laat was met zijn ingreep. Donderdag wacht voor Twente weer Europees en voetbal en vervolgens de confrontatie met Feyenoord. Lastige tegenstanders om deze kater weg te spoelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen