El Ghazi: "Voelde een knie in mijn gezicht"

5 november 2014, 23:48

Anwar el Ghazi was in de wedstrijd tussen Ajax en FC Barcelona één van de hoofdspelers van de eerste helft. De 19-jarige aanvaller zorgde voor veel gevaar en kwam vlak voor de openingstreffer van Lionel Messi ten val in het Catalaanse strafschopgebied. Of hij daarvoor een penalty verdiende, weet hij niet.

"Ik viel over twee tegenstanders en voelde plotseling een knie in mijn gezicht", zegt hij de verzamelde media, waaronder FCUpdate.nl. "Of het een penalty was, kan ik niet beoordelen. Ik heb het niet gezien." Op het moment dat El Ghazi op de grond lag, voetbalde Ajax door. Dat deed Barça vervolgens ook en uit de aanval die ontstond, viel de vrije trap die uiteindelijke leidde tot de 0-1. "Heel erg balen dat de bal een minuut na dat incident erin ligt", zegt El Ghazi. "Zeker omdat we goed in de wedstrijd zaten."

"We hebben er alles aan gedaan vandaag", zegt hij over de uiteindelijke 0-2 nederlaag. "Je hoopt iets te kunnen halen in deze wedstrijd, dus ik baal toch wel van de uitslag. We hadden op minimaal een punt gehoopt, want dan hadden we kans gehouden op een plek in de volgende ronde. Nu moeten we ons richten op de derde plek. Daar moeten we onze uiterste best voor doen" De volgende wedstrijd van Ajax is uit tegen Paris Saint Germain. Ongeacht het resultaat in Frankrijk, volstaat een overwinning op de laatste speeldag tegen APOEL Nicosia om derde te worden. Ajax heeft na vier groepsduels twee punten, de ploeg uit Cyprus staat op één.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen