Talenten Ajax vegen vloer aan met leeftijdsgenoten PSG

26 november 2014, 17:16

De A1 van Ajax heeft vanmiddag (woensdag) gedaan wat de ploeg van Frank de Boer dinsdagavond niet lukte, namelijk winnen van Paris Saint Germain. De talenten van de landskampioen waren in Parijs met 3-6 te sterk voor de Franse leeftijdsgenoten. Door de ruime zege is Ajax A1 als groepswinnaar door naar de volgende ronde van de UEFA Youth League.

Vaclav Cerny en Zakaria El Azzouzi hadden de Amsterdammers al voor rust op een 0-2 voorsprong gezet, waarna in de tweede helft het spektakel losbarstte. De doelpunten vielen als rijpe appelen. Met name El Azzouzi was op schot, hij scoorde in totaal vier keer. Abdelhak Nouri vond één keer het net.

Ajax is met elf punten uit vijf duels groepswinnaar van Poule F. Barcelona heeft acht punten, PSG zeven en APOEL Nicosia één.