Van der Vaart sluit Ajax uit: "Dat zie ik nu niet voor me"

21 december 2014, 23:53

Rafael van der Vaart sluit een terugkeer bij Ajax voorlopig uit. Hoewel de 31-jarige middenvelder bij Hamburger SV over een aflopend contract beschikt, ziet hij een terugkeer naar Nederland vooralsnog niet zitten.

"Ajax is en blijft mijn club, maar ik ben nog heel ambitieus. Ik wil gewoon een heel goed seizoen spelen. En dan blijf ik hier of ik ga nog ergens anders heen. Terug naar Nederland zie ik nu niet voor me. Dat is een buikgevoel. Ik doe alles vanuit het buikgevoel", aldus Van der Vaart tegen de NOS.

Eerst wil Van der Vaart in 2015 weer succesvol zijn met HSV. Zijn club vecht al voor het tweede opeenvolgende seizoen tegen degradatie in de Bundesliga. "Als we met HSV tiende zouden staan, zou het al lekker zijn. Helemaal voor de supporters. Dat geeft ons wat lucht."

De 109-voudig international hoopt daarnaast op een terugkeer in Oranje. "Ik ben ongelooflijk trots om voor Oranje te spelen. Ik zal beschikbaar blijven tot ik niet meer kan lopen. Het is aan mezelf. De laatste weken speel ik goed, het is jammer dat er dit jaar geen interland meer is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen