Klaassen, Serero en doelman Onana in selectie Ajax

31 januari 2015, 13:45

Voor het eerst zit André Onana bij de wedstrijdselectie van Ajax. De jonge doelman, half januari overgekomen van FC Barcelona, is door coach Frank de Boer opgeroepen voor het duel van zondag met Vitesse. Hij vervangt de geblesseerde Diederik Boer, dit seizoen de vaste tweede keeper achter Jasper Cillessen.

Naast Onana zitten ook Davy Klaassen en Thulani Serero bij de wedstrijdselectie. De twee middenvelders kampten de afgelopen periode met blessures, maar lijken fit genoeg om te kunnen spelen in Arnhem. De geblesseerde Kolbeinn Sigthórsson is er niet bij, om die reden zit Richairo Zivkovic bij de selectie.

De selectie van Ajax voor de wedstrijd tegen Vitesse van komende zondag (14.30 uur) bestaat uit negentien spelers: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Jairo Riedewald, Lucas Andersen, Arek Milik, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Kenny Tete, Andre Onana, Thulani Serero, Nick Viergever, Riechedly Bazoer, Richairo Zivkovic en Niki Zimling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen