De Boer: "Kishna weet dat hij te ver is gegaan"

19 maart 2015, 08:05

Ajax-coach Frank de Boer gaf woensdag op de persconferentie aan dat de problemen met Ricardo Kishna verleden tijd zijn. De vleugelaanvaller werd afgelopen weekend disciplinair geschorst voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (1-4 winst), maar zit vanavond (donderdag) bij de Europa League-wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk weer bij de wedstrijdselectie van de Amsterdammers.

De Boer gaat in De Telegraaf nog wat dieper in op de situatie. "Maandag tijdens het gesprek vroeg ik of hij het had begrepen. En hij heeft het begrepen", aldus de trainer van Ajax, die met Kishna een meningsverschil had over de uitvoering van de warming-up. "Hij vond het niet al te slim. De lucht is geklaard."

Kishna is duidelijk weer in genade aangenomen. "Nogmaals, want dat heb ik daarvoor ook al gezegd, er is geen verschrikkelijke ramp gebeurd", zegt De Boer. "Ricardo weet dat hij te ver is gegaan, maar daarna moet je gewoon weer verder gaan. Dat gaan we doen", aldus De Boer, die tegen Dnjepr niet kan beschikken over Niki Zimling en Viktor Fischer, maar verder een fitte selectie heeft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen