Uitblinker Jahanbakhsh: "Weet dat NEC me wil verkopen"

11 april 2015, 14:47

Alireza Jahanbakhsh is dit seizoen een van de smaakmakers in de kampioensploeg van NEC in de Jupiler League. De Iraanse aanvaller scoorde twaalf keer en is met zijn dreiging vanaf de vleugel een belangrijke schakel in de ploeg van Ruud Brood. Toch is de kans groot dat Jahanbakhsh niet met de Nijmegenaren naar de Eredivisie gaat. Hij verwacht namelijk dat de club hem deze zomer wil verkopen, omdat zijn contract over een jaar afloopt.

"Ik heb nog een contract voor een jaar, dus dan weet je dat de club je wil verkopen. Maar ik wil eerst dit seizoen echt goed afmaken", zegt de aanvaller tegen Voetbal International. Vorig jaar sprak hij al met sc Heerenveen en FC Groningen, maar tot een transfer kwam het toen niet. Zodoende bleef hij bij NEC, waar hij aan een prachtig seizoen bezig is. "We hebben een ongelooflijk seizoen neergezet. Dat zal ik nooit in mijn leven meer vergeten. Hoe kan ik Nijmegen ooit vergeten?"

Trainer Brood zou het betreuren als Jahanbakhsh de deur in Nijmegen achter zich dichttrekt. "Zonder Ali spelen is voor ons een aderlating. Ik heb geen idee waar zijn top ligt. Soms zie ik hem dingen doen waar de kwaliteit echt van afspat. Het is een fijne vent en een speler die onlosmakelijk verbonden zal zijn aan dit kampioensjaar. Er zijn nu mensen die kunnen zeggen dat ze Honda hebben zien spelen in de Jupiler League. Het zou me niets verbazen als Ali straks ook zo'n status krijgt", doelt Brood op de Japanner, die nu bij AC Milan speelt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen